Graft

Kontakt os på support@graft.dk

Kompetencer

Graft besidder til enhver tid nogle af markedets højeste certificeringer, da vi mener, at det er umuligt at kunne bistå vore partnere med kvalificeret rådgivning i komplekse opgaver, hvis vi ikke samtidig besidder de seneste og nyeste certificeringer.

Disse certificeringer omfatter bland andet CCNP, CCVP, CCSP, CCDP, CCIE og diverse specialiseringer inden for IP telefoni, sikkerhed og infrastruktur.

Desuden har vore konsulenter en række real-life-cases bag sig, som understøtter deres berettigelse i markedet.

Netop denne kombination har gjort, at vore konsulenter også anvendes som instruktører hos diverse undervisningsudbydere verden over - og hos Cisco Systems internt.

“Vore konsulenter bærer med glæde din virksomheds skjorte når vi besøger dine kunder”!

Presales og design

Vi hjælper jer med at afdække dine kunders behov, og sammen designer vi den optimale løsningsmodel.

Installation og implementering

Vi gennemfører installationseksempler internt i jeres virksomhed for medarbejdere, til senere brug for installationerne hos jeres kunder.

I hele processen er vi naturligvis til rådighed, hvis der opstår behov herfor. Vi deltager gerne på den faktiske installation og implementering.

Koncept- og projektudvikling

Vi bistår gerne med udvikling af et koncept, hvor I internt får udviklet en standard netværksløsning. Denne løsning kan jeres sælgere og/eller teknikkere have med, uden at bruge for meget tid på udvikling af en HLD-løsning (High Level Design). Dette vil medføre, at der er kortere vej til LLD-løsningen (Low Level Design), og jeres kunde opnår en hurtigere respons fra jer og dermed vil I også have en større mulighed for at “vinde opgaven”.

Efterfølgende er vi naturligvis til rådighed ved idéudvikling og gennemførsel af selve projektet ude hos jeres kunde.